Noord-Limburgse natuur- en milieuvereniging

Dorpsstraat 8 bus 1, 3990 Peer (Grote-Brogel)

Waarom zou u lid worden?

Werkgroep Isis is een ledenvereniging en dient meer dan 600 leden te hebben, om op subsidies te kunnen blijven rekenen van het departement Omgeving.
Met deze middelen en met de inzet van vrijwilligers die de kinderen gidsen hebben we in 2018 meer dan 250 natuureducatieve activiteiten georganiseerd.

S
tudies tonen aan: hoe jonger kinderen positief in contact komen met natuur, hoe groter de kans dat er bij hen een zaadje wordt geplant om interesse te krijgen in natuur. Dit is meer dan ooit nodig. Hoeveel kinderen spelen er nog echt in natuur? Veel te weinig.

Uw bijdrage helpt concreet om onze natuureducatie te continueren; en in een groter plaatje om de toekomstige generaties meer respect en liefde voor natuur bij te brengen.

Hoe kunt u lid worden?

U kunt kiezen tussen het individuele lidmaatschap à 3 euro/jaar.

Of voor het gezinslidmaatschap à 5 euro/jaar; geef dan aub min. 2 personen op die lid worden, zo helpt u ons dubbel om aan de vereiste ledenaantallen te komen.

Geef bij uw overschrijving ook uw mailadressen op aub, want via mail krijgt u uitnodigingen voor onze ledenactiviteiten.
De mailadressen worden alleen
hiervoor gebruikt.

 • U stort het lidgeld op ons rekeningnummer met vermelding van 'lidgeld + uw adres (+ mailadres wanneer u per mail een uitnodiging voor onze ledenactiviteiten wilt krijgen.)

  IBAN-rekeningnummer: BE40 4542 0739 5163, BIC-code: KREDBEBB

Voordelen voor leden van Werkgroep Isis

 1. cover ledentijdschrift Werkgroep Isis 1 januari 2019Alle leden ontvangen ons tijdschrift “Natuur & Milieu” met info over de werking van onze vereniging.
      De onderwerpen die worden behandeld zijn zo gekozen, dat iedereen zijn gading erin vindt. 
      Met de agenda van de ledenactiviteiten voor de komende maanden.

 2. Gratis deelname aan gezinsactiviteiten.
 3. Korting op cursussen, films en lezingen voor volwassenen.
 4. Gratis uitlenen van boeken en spellen uit onze bibliotheek.